Key Accountmanager (internationaal)

International Key Account Manager

Wie wij zijn

Ben jij een ervaren accountmanager (internationaal) en ben je bekend met de farmaceutische of lifescience Industrie? Ben jij in staat nieuwe relaties te maken en bestaande klantnetwerken te onderhouden? Kan jij je makkelijk bewegen  binnen  alle lagen van een farmaceutische of lifescience   organisatie? Kan jij zowel de rol van Sales Lead nemen, maar ook inhoudelijk schakelen tussen je commerciële verantwoordelijkheid en de verschillende diepgaande technische en/of kwaliteitsvraagstukken die zich kunnen voordoen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

Wie wij zijn

Topa Thermal is een onderdeel van Topa Holding, wat zich bezighoudt met de productie en internationale marketing van thermische verpakkingsoplossingen voor de farmaceutische, healthcare en lifescience industrie. Dit doen wij door een volledige eigen lijn aan reeds voorgekwalificeerde systemen te offreren, maar ook door onze klanten een uitgebreid dienstenpakket aan te bieden als het gaat om op maat gemaakte oplossingen. Topa Thermal beschikt daartoe over een eigen ISTA ontwerp- en testlaboratorium onder de naam Topa Instituut, om aan de behoefte van de klant op het gebied van gewenste producttemperatuur en -veiligheid en optimale laadcondities gedurende de transportduur, zo optimaal mogelijk te kunnen voldoen. Wij verpakken inmiddels geneesmiddelen, vaccins en andere levensreddende medische producten voor een groot aantal marktleiders binnen hun vakgebied.   

Inhoud
Als Senior Key Accountmanager bij Topa Thermal ben jij verantwoordelijk voor het succesvol managen en uitbouwen van bestaande en nieuwe relaties binnen het zogenaamde Big Pharma klantsegment. Een van je belangrijkste doelstellingen is het opbouwen van lange-termijn relaties met de belangrijkste stakeholders binnen de vaak multi-disciplinaire teams van onze klanten. Op basis van jouw accountplan en -strategie onderhoud jij je netwerk binnen een bestaande groep Key Accounts en bouwt dit netwerk verder uit. Op basis van deze lange termijn relaties en een steeds groter internationaal netwerk, zorg je daarmee voor het realiseren van een mooie omzetontwikkeling. Daarnaast zoek je actief naar nieuwe ingangen bij benoemde targetklanten, breid je ook hier het netwerk uit en bent actief op zoek naar mogelijkheden voor het uitbreiden van onze dienstverlening. Je bent actief betrokken bij het aangaan en sluiten van supply agreements en alle bijbehorende audits.

Als Senior Key Accountmanager neem je een prominente plaats in binnen ons salesteam  en verwachten we  dat je je collega’s  ondersteunt om met elkaar het beste te bereiken voor onze  klanten op basis van je uitgebreide kennis en ervaring.

Profiel
Heb jij aantoonbare ruime ervaring (5+ jaar) in een sales- of accountmanagement functie in de farmaceutische industrie? Heb je ervaring of sterke affiniteit met (tertiaire) verpakkingen voor en distributie van temperatuur gevoelige Drug Substances (DS) en Drug Products (DP)? Ben jij  analytisch, klantgericht, in staat om een sterk netwerk te bouwen en te onderhouden en ben je positief kritisch? Dan zoeken we jou!

Wat bieden wij jou?
Je werkt voornamelijk vanuit je eigen werklocatie of je bent onderweg (30-50% van de tijd). Voor training en ontwikkeling kom je naar onze hoofdlocatie in Voorhout. Verder bieden wij jou:

  • Een professionele en dynamische organisatie met een informele en ontspannen werksfeer.
  • 32-40-urig contract, beide vormen zijn bespreekbaar
  • Een premievrij pensioen
  • Auto van de zaak

Interesse?
Werving voor deze vacature loopt via Thema Group. De contactpersoon binnen Thema Group is Marjo Lucker. Voor vragen over de vacature kunt u mailen naar lucker@themagroup.nl.